Welkom

Als bevoegd docent Beeldende kunst en vormgeving (1e en 2e graad), bied ik cursussen en workshops in creatieve media, zoals schilderen en tekenen (voor beginners), handvaardigheid en eventueel CKV. Ook begeleid ik diverse schoolprojecten, zoals het project “Action Painting”, waar leerlingen worden uitgedaagd zich te verdiepen in de aparte schildertechnieken van Jackson Pollock: het abstract expressionisme.

Mijn vakkundige achtergrond stelt mij in staat om sfeervolle en uitdagende workshops voor personeelsfeesten/teamdagen, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en communies te begeleiden. Deze workshops worden extra interessant door een breed scala aan technieken, versterkt door mijn enthousiasme en flexibiliteit!

Ik ben altijd in voor iets nieuws, iets uitdagends. Dus als u een creatieve oplossing wenst die niet tussen mijn diensten staat, benader mij dan zeer zeker met deze vraag. Er bestaat een grote kans dat ik dit met beide handen wil aanpakken, zodat de dienst binnenkort gewoon bij mijn diensten mag staan.

Wilt u graag meer informatie? Bekijk dan de afzonderlijke diensten in het menu, onder het kopje “Welkom”.

Berichten zijn gesloten.